Nyulas Jolán

 


Nyulas Jolán

 

szülésznő

 


Fiaim megszületésekor szerzett élményeim, megerősítettek abban, hogy feladatom van a szülés kísérésében, az anyává válás támogatásában és az újszülött méltó fogadásában. Szülésznői pályafutásom a Szent Imre Kórházban kezdődött 1989-ben.A több mint négyezer szülés, amelyeknél bábáskodtam megtanítottak arra, hogy minden világrajövetel egy önálló, egyedi, beavatás értékű esemény a szülő asszonynak, és megtisztelő kihívás az őt kísérők számára. Az elmúlt évtizedek alatt megélhettem a szülészet szívem szerinti változásait, a rutin szerű medikalizált szülészettől a személyre szabott természetes szülésig.
Ez a változás a szülésznő képzéssel szemben is igényeket formált: a felsőszintű szülésznői szakmai képesítés megszerzését követően aromaterápiás és homeopátiás képzésben részesültem, ami lehetőséget adott arra, hogy a szülés élettani folyamatát természetes szerekkel támogassam és a szakmai ismeretek alapján vizsgáljam.
A tapasztalataim alapján hiszek a tudatos szülés-felkészítésben és a szakszerű jelenlét biztonsága mellett zajló, beavatkozástól mentes, személyre és családra szabott szülés kisérésben.

NYJ

Nyulas Jolán
Szülésznő