Személyes adatok védelme

A Felhasználó személyes adatainak bizalmas kezelése elsőrangú követelmény és fontos a Szolgáltató számára, nem engedi át harmadik félnek!

A Felhasználó által megadott személyes adatok közül a Szolgáltató csak azokat az információkat használja fel, amelyek az azonosításhoz és hatékony megkereséshez szükségesek, annak érdekében, hogy a Felhasználó tájékoztatást kapjon a meghirdetett hírekről eseményekről, az online piactéren elérhető, rendszeresen bővülő kínálatról, a Babaváró honlapot üzemeltető eXon Bt. szolgáltatásairól, tematikus hírlevélben.

A Babaváró hírlevél szolgáltatásáról a Felhasználó bármikor leiratkozhat felhasználói fiókjában való beállítással vagy a hírlevélben található leiratkozó linken keresztül. Egyéb marketing célú megkereséssel a Szolgáltató a Felhasználó által a regisztráció során megadott, telefonszámára küldött SMS útján, illetve hívással (munkanapokon 9-18 óra között, munkaszüneti napokon 10-14 óra között) élhet.

A Felhasználó bármikor megtilthatja hívások, üzenetek fogadását a felhasználói fiókjában való beállítással vagy a www.babaváró.hu oldalon megadott e-mail címén, valamint ügyfélszolgálati kapcsolatfelvételen keresztül.

A direkt marketing célú megkeresések harmadik fél reklámját is tartalmazhatják. A Szolgáltató a magyar adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően esetenként együttműködhet a helyi, országos vagy nemzetközi hatóságokkal, amelyek jogszerű megkeresésére a Szolgáltató köteles a szükséges, a Felhasználóról tárolt személyes adatokat, információkat kiadni.